RIJBODEMS

Bij HIPPO HOLLAND heeft u de keuze om de conditie van uw bodem op verschillende fronten te verbeteren. Heeft u veel last van veel stofontwikkeling? Dan zou een beregeningssysteem wel eens een uitkomst kunnen zijn. Om te voorkomen dat de bodem te nat wordt, kunt u er ook voor polyvlokken kiezen. Nog een voordeel van polyvlokken is dat het risico op blessures afneemt. In combinatie met een bodemvlakker is uw binnen- en/of buitenbak opgewassen tegen intensief gebruik.

 

Proces verwerken van polyvlokken

Bodemvlakker

BODEMVLAKKER

Bij HIPPO HOLLAND heeft u de keuze om de conditie van uw bodem op verschillende fronten te verbeteren. Heeft u veel last van veel stofontwikkeling? Dan zou een beregeningssysteem wel eens een uitkomst kunnen zijn. Om te voorkomen dat de bodem te nat wordt, kunt u er ook voor polyvlokken kiezen. Nog een voordeel van polyvlokken is dat het risico op blessures afneemt. In combinatie met een bodemvlakker is uw binnen- en/of buitenbak opgewassen tegen intensief gebruik. De bodemvlakker is verkrijgbaar in verschillende breedtes en u kunt kiezen uit de gegalvaniseerde- of de gepoedercoate uitvoering. 

 

Prijs op aanvraag. 

POLYVLOKKEN

Is uw bodem ook te nat, te droog of te los? Het is algemeen bekend dat bij een slechte bodem de kans op blessures toeneemt, de prestaties afnemen, veel onderhoud vergt; kortom een slechte bodem kan een bron van irritatie zijn. HIPPO HOLLAND is úw partner om dit probleem samen met u op te lossen. Voor nog betere prestaties leveren wij manegebodems; variërend van diverse toplagen tot een geheel nieuwe aanleg, voor zowel in- als outdoor. De compleet aangelegde bodem, is een opbouw van drainage, diverse materialen tot en met de toplaag, de toplaag bestaat uit een mix van speciale zandsoorten en eerste klas kwaliteit polyvlokken, tevens zijn deze vlokken ook los verkrijgbaar in de kleuren wit en grijs. Deze manegebodem garandeert kwaliteit bij zowel de intensieve sporttrainingen als wel de recreatieve toepassing.

Polyvlokken net verwerkt

Binnenbakken met polyvlokken

Buitenbakken met polyvlokken

Mobiel

BEREGENING

Stofontwikkeling is een veel gekend probleem bij rijbakken. Een lage luchtvochtigheid en een intensief gebruik van de bodem leidt al snel tot opwaaiend stof en zand. Trainen onder deze omstandigheden is niet prettig en erg ongezond voor paard en ruiter. Om deze stofvorming tegen te gaan zijn er een aantal beregeningssystemen ontwikkeld. De HIPPO beregeningssystemen zorgen voor een gelijkmatige grondvochtigheid van uw rijbodem. U hoeft zich nooit meer zorgen te maken over een ongezonde en onprettige stofwolk. Het systeem kan automatisch afgesteld of handmatig ingeschakeld worden zodat u te allen tijde een perfecte ondergrond heeft om op te rijden. Een regelmatig besproeide bodem heeft een beduidend langere levensduur en een beter rijvlak. HIPPO HOLLAND maakt in haar systemen gebruik van speciale sproeiers die door middel van de juiste beneveling het rijvlak gelijkmatig besproeien. Uw rijvlak, duurzaam en vrij van stof met een HIPPO HOLLAND beregeningssysteem.

Pop Up

Nevelbuis

Contact

Voor offerte en/of brochure aanvragen en afspraken op locatie graag contact opnemen via email of telefoon.

 

Post- en correspondentieadres
Broekhuizen 44, 7958 PB, Koekange

Telefoon
+31 (0)524 55 30 15

E-mail
info@hippoholland.nl

 

Leveringsvoorwaarden